BOKOMTALE

Manga (1)

 
Forfatter/utgiver:
Omtalt av: Zena

              

                          

Black Butler - (Kuroshitsuji)

 

Sesong 1

Aldersgrense: 15 år

                                                                                Oppsummering:

I London på viktoriansk tid bor Ciel Phantomhive. Den kvelden han fyller 10 blir huset han bor i slukt av flammer, hans foreldre myrdet, og han selv kidnappet av en mystisk organisasjon. Etter en måned hvor han utholdt smertefull og ydmykende tortur, returnerer Ciel til Phantomhive eiendommen med en gåtefull, svartkledd butler, Sebastian Michaelis. For andre virker det som om butleren er den beste i sitt yrke.

Ikke vet de at Sebastian faktisk er en demon som har skrevet en kontrakt med Ciel, hvor han lover å hjelpe gutten med å få sin hevn i bytte mot guttens sjel. Som Dronningens Vakthund og en av de øverste lederne i den britiske underverdenen, løser Ciel kriminalsakene som plager London mens han venter på å få utført sin hevn …

Karakterer og plot:

Karakterene er utrolig varierte og har mange forskjellige og overraskende sider. Designet til alle karakterene er spennende og vel gjennomført. Selv om plottet er svært mørkt er det også en god del humor i serien, og det er ofte karakterene som står bak denne humoren.

Handlingsforløpet i serien får seerne til sitte på kanten av stolen sin. Det skjer alltid noe spennende, og showet har ingen problemer med å fange seerens oppmerksomhet. Plottet har dybde, noe også karakterene har. Serien er god underholdning for de som ønsker litt mørk spenning.

Les flere bokomtaler