BOKOMTALE

Hevner (1)

 
Forfatter/utgiver: Ingelin Røssland
Omtalt av: Sunniva Østborg Johansen

Hevner- Ingelin Røssland

Boka hevner er en bok om kjærlighet og mobbing. Urban er mobbeofferet for en gjeng, de plager han og gjør stygge ting mot han. Ungdomsarbeideren Alfie følger med på alt. Han har selv vært mobbet så han tror han vet hva som skal til for å stoppe den verste mobberen i gjengen som heter Damian.

 Alfie kidnapper Damian i et forsøk på å få Damian til og slutte å mobbe folk, men så skjer det en liten glipp. Det viser seg at Alfie ikke liker at han ikke har kontroll, dette utnytter Damian.

Det var spennende siden man ikke vet hva Alfie kunne finne på i slutten. Boka var dramatisk. Det var en drama-ungdom-spenningbok. Jeg håper det kommer en oppfølger av denne boka snart. Boka var kort, men fortalte mye og gjorde meg nysgjerrig på hva som skulle skje videre.

«Hevner» er kort og lettlest og jeg synes den passer for 12-15års alderen. Jeg synest at den passer like godt for både jenter og gutter. Det er bra at det var noe som underholder leseren hele veien gjennom boka. Det danner en helt annen atmosfære når man leser den.  Jeg ville gitt den et terningkast 5.

Les flere bokomtaler