Aktivitet - Nord-Aurdal Folkebibliotek

Avslutning Sommarles med Klovnen Knut

Start: 11:00 Slutt: 11:45 Sted: Nord-Aurdal folkebibliotek

Velkommen til avslutningsfest for Sommerles 2021 lørdag 11. september!

Den morsomme og allsidige Klovnen Knut kommer til Nord-Aurdal folkebibliotek for å feire at det har vært så mange flinke deltakere på årets sommerleskampanje i Nord-Aurdal og Etnedal!

Denne forestillingen passer for barn fra 3 til 10 år og alle voksne som liker å få seg en god latter. I tillegg til garantert latterkrampe blir det trekning av premier og servering av saft og boller.

Sommerlesdeltakere fra Etnedal og Nord-Aurdal er speisielt inviterte, men alle som ønsker ypperlig familieunderholdning på en lørdag formiddag er velkomne.

På grunn av begrenset plass på biblioteket, er det fint om du sender en e-post til bibliotek@nord-aurdal.kommune.no eller folkebiblioteket@etnedal.kommune.no for å melde deg på.

Gratis inngang. Velkommen!!