Aktivitet - Nord-Aurdal Folkebibliotek

Avhøyr med Erling Gansøy Greftegreff

Start: 18:00 Slutt: 19:00 Sted: Nord-Aurdal folkebibliotek

Vi inviterer til ope avhøyr av krimforfattar og politimann Erling Gangsøy Greftegreff! Avhøyrsleiar er Marianne Kolstad, biblioteksjef i Sør-Aurdal.

Så langt har Greftegreff skrive tre bøker om Wilhelm Gran, etterforskar ved Hønefoss politistasjon. Bøkene kan du låne på biblioteket eller lese/høyre på BookBites!

Dette skreiv Marianne Kolstad om Rovdyr (2021) i boktips i avisa Valdres 14. august:
Liker du politikrimbøkene til Jørn Lier Horst, vil jeg påstå at du får enda mer realisme fra politiarbeid i bøkene til Greftegreff. Han er i likhet med Horst utdannet politi og har flere års erfaring med politiarbeid. Det føles derfor veldig troverdig når vi får bli med på vitneavhør, hypoteser og samtaler underveis i etterforskningen.

Gratis inngang. Det blir servering av kringle, te og kaffi.

Det er ikkje nødvendig å melde seg på, men det er fint om du melder deg som interessert så vi veit omtrent kor mange som kjem. På grunn av ev. smittesporing må alle skrive seg opp på ei liste når dei kjem.

Velkomen til ein kriminell kveld på biblioteket!