Nord-Aurdal Folkebibliotek

Gå til
Nord-Aurdal Kommune

Velkommen til Nord-Aurdal folkebibliotek

Nord-Aurdal folkebibliotek er sentralt plassert på Fagernes, i Kulturhuset ved siden av kinoen. Hos oss kan du lese ferske aviser og tidsskrift, møte venner for en prat eller bare slappe av med en kopp kaffe. Vårt mål er at biblioteket skal være et sted hvor alle trives. Vi er kommunens litteraturhus, og tilbyr jevnlig ulike arrangement for voksne og barn. Vi ønsker å formidle god litteratur, og har jevnlig utstillinger og egne hyller med boktips. 

Vi har fire PC-er til bruk for publikum, og vi har også gratis Wi-Fi så du kan bruke egen PC og nettbrett. Brukernavn og passord får du i skranken. Vi har i tillegg en publikumsprinter og en kopimaskin med skanner.  

Lokalhistorisk samling
Vi har en lokalhistorisk samling med materiale fra hele Valdres, og bøker skrevet av forfattere fra Valdres. 

Digitale tjenester
E-bøker og en god del lydbøker får du tilgang til ved å laste ned appen BookBites fra App-store eller Google Play. For å få tilgang må du være registrert låner hos oss, og du må ha nasjonalt lånenummer og pinkode. Vi hjelper deg gjerne med registreringen og sender deg lånenummer og pinkode. På hovedsiden til Valdresbiblioteka finner du mer informasjon om det digitale bibliotektilbudet til Valdresbiblioteka.

Åpningstider
MANDAG 10:00–19:00
TIRSDAG 10:00–16:00
ONSDAG 10:00–16:00
TORSDAG 10:00–16:00
FREDAG Stengt
LØRDAG 10:00–14:00
SØNDAG Stengt
I juleferien, påskeferien og sommerferien har vi egen åpningstider.